“Карпатський Фотовернісаж – 2013” у Гуменному

У Гуменному (Словаччина) 7 березня Спілка фотохудожників Закарпаття урочисто репрезентувала „Карпатський фотовернісаж – 2013”.

На фотовиставці представлено понад 70 найкращих робіт Міжнародного салону художньої фотографії, який минулого року стартував на теренах нашого краю. Представники фотоклубів Кошіц, Стропкова, Пряшева, Гуменного, Бардейова і Кросна відзначили важливу об’єдуючу роль „Карпатського фотовернісажу – 2013”, адже учасники Салону представили значну кількість світлин, які успішно репрезентують Карпатський регіон. Куратор фотовиставки Марія Мішкова із захопленням представила присутнім високохудожні світлини та висловила вдячність організаторам Міжнародного салону художньої фотографії за можливість ознайомити гуменчан і гостей міста із творчим доробком фотомайстрів із усіх куточків планети.

Експозиція розміщена у галереї VOS міста Гуменне. за адресою: вул. Соколовска, 11.

Світлини з відкриття виставки можна побачити на нашому сайті за посиланням “Карпатський Фотовернісаж – 2013” у Гуменному (Словаччина) або в галереї Вернісажі .

Репортаж з відкриття виставки на сайті нашого інформаційного партнера “Закарпаття-онлайн” Ужгородський “Карпатський фотовернісаж – 2013” презентували у словацькому Гуменному (ФОТО).

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Коментування вимкнене.