Вклоняємося таланту майстра

У вівторок, 24 листопада, фотомайстру із села Плав’я Свалявського району Миколі Поцку виповнилося 60 років. А 25-го він святкував його і, зокрема, відкриттям в приміщенні районного Будинку культури виставки власних робіт – фотограф представив у експозиції старожилів та почесних громадян району, найкращі панорами Свалявщини, колекцію раритетних фотоапаратів, яку зібрав.

Подивитися на життя очима людини з мистецькою іскрою в серці, зі сторони побачити буденну неповторність, насолодитися мальовничістю панорам Свалявщини, зануритися в атмосферу краси і таланту до районного Будинку культури завітали начальник управління культури Закарпатської ОДА Юрій Глеба, начальник відділу культури і туризму Свалявської РДА Наталія Шелеп, голова Спілки фотохудожників Закарпаття Володимир Ньорба, громадські діячі, жителі та гості міста.

Світлини з відкриття виставки можна побачити на нашому сайті за посиланням Фотовиставка Миколи Поцка, Свалява, 25.11.2015 або в галереї Вернісажі .

Публікація про Миколу Поцка на сайті видання “Новини Закарпаття” Свалявський фотограф увіковічив у світлинах майже всіх старожилів району.

Статті про Миколу Поцка у газеті “Вісті Свалявщини” Вклоняємося таланту майстра та Людське життя крізь призму об’єктива.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Коментування вимкнене.