19 вересня в Ужгороді урочисто відкрито 1-й Міжнародний Салон художньої фотографії «Карпатський Фотовернісаж – 2013», в якому взяли участь 441 фотохудожник із 49 країн світу.

Більше трьох десятків фотохудожників з Угорщини, Словаччини та України з’їхалися до обласного центру Закарпаття для того, щоб відчути творчий настрій організаторів урочистостей.

potosalon 2
Фотовиставка, яка відкрилася о 13.00 в Будинку культури профспілок (вул.Руська,3) передала естафету святкових заходів до приміщення адміністративної будівлі Закарпатської ОДА (пл.Народна,3), де в 17.00, крім фотовиставки, відбулося ще й нагородження лауреатів та переможців Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський фотовернісаж – 2013».

Символічним стало й завершення урочистостей, яке відбулося в Закарпатському краєзнавчому музеї (вул.Капітульна,33) 20 вересня презентацією своєї десятирічної пленерної діяльності одного з найстаріших фотоклубів Європи – Фотоклубу при Ліптовському музеї Ружомберок.

Вперше, у трьох залах і галереях обласного центру Закарпаття завдяки «Карпатському фотовернісажу – 2013», одночасно експонується понад 200 вибраних робіт майстрів фотомистецтва з усіх куточків планети.

Світлини з відкриття виставки можна побачити на нашому сайті за посиланням Карпатський Фотовернісаж 2013. Відкриття , Карпатський Фотовернісаж 2013. Нагородження або в галереї Вернісажі .

Репортаж з відкриття виставки дивіться на сайті нашого інформаційного партнера “Закарпаття онлайн” До участі у Першому міжнародному салоні художньої фотографії в Ужгороді долучились і 12 закарпатців (ФОТО, ВІДЕО) та У рамках «Карпатського вернісажу-2013» нагороджено переможців і відкрито другу виставку (ФОТО).

Випуск Новин на телеканалі “М-Студіо” В Ужгороді відкрилася міжнародна фотовиставка .

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Коментування вимкнене.