Виставка “Верховинські мотиви 2014”, м.Хуст

Спілка фотохудожників Закарпаття в Хустській міській картинній галереї представила свою колекцію фотографій „Верховинські мотиви”.

Дев’ятнадцять авторів, серед яких: Михайло Пацкан, Василь Фіцколинець, Микола Поцко, Василь Ловска, Юрій Мельник, Андрій Світлинець, Іван Буркало, Ярослав Дуленко, Олександр Шебедяк, Євген Баккай, Олександр Осійський, Юрій Туряниця, Олександр Дурда, Леонід Закревський, Іштван Земко, Олег Ільчин, Ярослав Шелепа, Володимир Ньорба запропонували глядачам 50 світлин. Фотовиставка відкрила хустянам і гостям міста цікаві сюжети з життя верховинців.

Директор галереї Орест Цюпко відмітив успіх партнерських стосунків, які дозволяють протягом трьох років відкривати репрезентативні експозиції про Закарпаття. Начальник управління культури Хустського міськвиконкому Володимир Власюк від імені міського голови – за вагомий внесок у розвиток культури краю, високохудожню майстерність та за організацію чудової виставки „Верховинські мотиви” висловив подяку Спілці фотохудожників Закарпаття.

Експозиція триватиме до 10 травня 2014 року.

Світлини з відкриття виставки можна побачити на нашому сайті за посиланням Виставка “Верховинські мотиви 2014”, м.Хуст або в галереї Вернісажі .

Репортаж з відкриття виставки на сайті нашого інформаційного партнера “Закарпаття-онлайн” У Хусті відкрилася фотовиставка “Верховинські мотиви” (ФОТО, ВІДЕО) та у випуску новин телекомпанії “М-студіо” У Хусті триває виставка Верховинські мотиви.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Коментування вимкнене.